Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 4 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: HS Aika: 01.08.2012 13:29 Otteluohjelma
Moi, jos alueliiga-osiossa on tarkoitus olla otteluohjelma niin koodia pitäisi fixata hieman.
Nyt siellä näkyy:

Warning: include(ohjelma13.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fs1/4/takaisku/public_html/eastpool/Ohjelma13.php on line 6

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'ohjelma13.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/fs1/4/takaisku/public_html/eastpool/Ohjelma13.php on line 6


Kirjoittaja: Topi Aika: 03.08.2012 15:40 koodaus kesken
Hei

Varoitus johtuu siitä, että homma on vielä kesken. Mutta yritän ensiviikon alussa ehtiä tehdä tuon Ohjelma13.php:n tai oikeastaan sen taulun, mistä koodi hakee tietonsa.
Nyt varoitus tulee, koska koodi eikä kyllä se taulukaan ole paikallaan.
Mutta kiitos, juuri nuo virheilmoituksen tekstit ovat avaimia ratkaisemaan ongelmia, jotka toisin kuin tämä eivät olisi tiedossani. Teit siis juuri oikein, lisää jatkossakin virheilmoitukseen mahdollinen varoitusteksti, se auttaa nopeiten ongelman ratkaisussa.


Kirjoittaja: HS Aika: 03.08.2012 20:05 Sellaistahan se on ...
Itsekin pidän yllä erittäin pienimuotoista sivustoa retkiryhmällemme tyyliin notepad ja perus-html.

Itse olisin laittanut tonne tekstin "Otteluohjelma tulossa piakkoin" tai jotain vastaavaa ja sitten kun valmis niinvarsinaisen ohjelman. Mä olen kyllä aika nipo näissä asioissa johtuen noista omista harrastuksista.
En varmaankaan pystyis näin siistejä sivuja tekemän kuin te.
Tai sitten se veis liikaa aikaa.

T: harppa


Kirjoittaja: Topi Aika: 07.08.2012 16:31 Käyttäjäystävällisyys
Hei

Olet oikeassa, ettei koskaan olla liian käyttäjäystävällisyyttä ja tuo kertominen, että tulossa on olisi ollut paikallaan.
Toisaalta sain nyt mahdollisuuden kertoa tuosta varoitustekstin käyttötarkoituksesta virheen ilmoittamisessa. Ja säästin aikaani, kun en tehnyt sitä pientäkään elettä lukijan eteen.
Palaillaan