Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 6 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 03.04.2012 16:27 E-P:n jäsenkortit
Hei,
olen maksanut jäsenmaksuni heti vuoden alussa. Viime vuonna jäsenkorttini tuli käsiini joidenkin kummallisten mutkien kautta vasta syyskuun paikkeilla.
Korttien jaon organisoinnissa on East-Poolissa epäonnistuttu. Rahastonhoitajalla on varmasti tiedossa kaikkien maksaneiden jäsenten osoitteet, ja hän voisi postittaa jäsenkortin sen maksaneelle heti.

Mutta sehän maksaa! Antaa maksaa vaan, rahastonhoitaja lisätköön lähetykseen postituskulut - niin mitätön summa tuo jäsenmaksu on.

Jos tänäkin vuonna korttini kulkeutuu jollain mystisellä nyrkkipostilla minulle vasta syyskesällä, niin tämän vuoden jäsenmaksuni jää viimeiseksi.


Kirjoittaja: Topi Aika: 03.04.2012 16:41 Jäsenkortit
Hei

On totta, että olet maksanut jäsenmaksun heti vuoden alussa. Niin se pitikin helmikuun loppuun mennessä maksaa. Aika vähän maksuja kertyi tähän mennessä. Niinpä vähän viivytimme jäsenkorttien tekoa, joka oli suunniteltu maaliskuulle.
Nyt kuitenkin teemme jäsenkortit ja jaamme ne nyrkkipostilla ja lupaamatta nyt päätä vadille, sinun tulisi saada se huhtikuun aikana.
Mikäli tarvitset johonkin jäsenyytesi todistamista ennen korttisi saamista, ota yhteyttä.
Terveisin Topi


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 03.04.2012 17:24 Jäsenkortit
Asiallinen vastaus, kiitos Topi.


Kirjoittaja: GJeGcUSXaKxUqCId Aika: 28.03.2013 10:51 qmLazTANjQaIuZFdE
I've played enoguh games in the Shin Megami Tensei franchise to know that the side of natural Law is not necessarily the best option. If it gets to control the power, it could wipe out humanity just to replace it with something non-living. If the other tree represents Chaos, then the ideal solution would be to find some kind of midpoint between them, if that's even possible. But I don't think it's something that can be solved just by shooting one or two guys.


Kirjoittaja: BEPKQSUrjTg Aika: 08.05.2014 18:40 Ulm3DXdTj1
Apaltenrpy this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout.


Kirjoittaja: 8j4uF2Tu6hD Aika: 24.07.2016 04:26 Anc10yeRh
kun hesarissa eurokriisistä kirjoittavat vain Olli Rehnit,kansa saa väärää tietoa,kun iltapäivälehti lainaa Timo Soinia?Ollihan haluaa yhteiset velat eli eurobondit ja Turkin ym. EU:n ettei autettavat lopu. Jopa Angela Merkel kavahti tuota.Ja vaikka alv on vain tiauluissa,tulletko että Erkko maksaa sen? Ehei, tilaajat sen maksavat.