Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 6 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Juki PiBK/U2 Aika: 07.01.2012 18:59 Pudotuspelipäivät
Moi! Kerhomme (Pihliksen Biliskerhon) viikkokisat on alusta asti pidetty tiistaisin (10-pallo)ja torstaisin (9 pallo). Nyt on taas pudotuspeli laitettu tiistaille 24.1.2012, joka on kannaltamme kestämätön. Olette kyselleet meiltä mitkä olisivat meille sopivia pelipäiviä ja mitkä taas hieman sopimattomampia. Miksi? Miksi kysytte, kun ette kykene toiveita noudattamaan. Syyskausi meni ihan pipariksi liian monen peruutetun viikkokisapäivän takia, varsinkin tiistait menivät liian usein pipariksi. Kukaan ei enää tule paikalle, kun kukaan ei koskaan tiedä milloin pelit on peruutettu. Tästä lähtien on otettava huomioon meidän viikkokisapäivät mukaan lukien 24.1 tiistai-ilta. Keksikää jokin muu päivä, silloin ei meillä ole Eastpoolin pelejä, ei meidän joukkueen, eli U23:n eikä minkään muunkaan. Saattaa kulostaa typerältä ja pikkumaiseltya, mutta kerhomme puheenjohtajana minulla on aina kerhon omat asiat etusijalla, eastpool tulee hyvänä kakkosena. Viikkokisat on toimintamme elinehto, ei taloudellisesti, vaan yhteiselon ja yhteisöllisyyden takia. Terveisin Jukka Salmela, Pibk:n puh.joht ja U23 jengin pelaaja.
P.S. Ottakaahan kantaa ja pirun rankasti!


Kirjoittaja: Rovasti Aika: 07.01.2012 19:36 Pudotuspelipäivät
Kun joukkueet ilmoittautuivat kaudelle 2011-2012, ilmoittautumisen yhteydessä jokainen joukkue myös merkkasi itselleen sopivat kotipelipäivät. U2:n kohdalla U21 ilmoitti ma ja ke päivät, U22 ja U23 kumpainenkin ma, ti ja ke päivät.

Tämän tiedon perusteella ollaan menty eteenpäin. Ainakaan minulle ei ole välitetty tietoa että tiistai ei käy. Nytkin sen satuin vahingossa lukemaan täältä. Nyt kun kaaviot ja pelipäivät ovat jo ilmoitettu EP:n sivuilla suosittelisin että kapteenina otat yhteyttä AP1 joukkueen kippariin ja koitatte keskenänne sopia pelipäivän vaihtoa joko keskiviikoksi tai torstaiksi.

Ja mikäli ystävälliseen sävyyn ilmoittaisit jollekin kilpailitoimikunnan jäsenelle miksi tiistai ei ole oikein sopiva kotipelipäivä, joko s-postilla tai tekstiviestillä, niin otamme toivomuksenne varmasti huomioon mahdollisissa jatkopeleissä. Tyly ilmoittaminen pelkästään keskustelupalstalla "Tästä lähtien on otettava huomioon..." johtaa todennäköisesti siihen, että AP1 saapuu tiistaina paikalle ja huomaa että peliä ei pelatakaan viikkokisojen takia. Kilpailutoimikunta pomminvarmasti tulee tuomitsemaan ottelun luovutetuksi 0-9 AP1:lle!


Kirjoittaja: Topi Aika: 07.01.2012 22:52 Toivomukseni
Saanko poistaa viestinne.

Varmasti Rovasti on aikatauluja laatiessaan ollut käsityksessä tuon mainitun ilmoittautuessa saadun tiedon perusteella, että tiistai on käypä pelipäivä.
Se onko virhe tapahtunut ilmoittautuessa vai myöhemmin, on sivu seikka.
Mutta Juki, tietenkin olisit voinut lähestyä ongelmalla suoraan kilpailutoimikunnan jotain jäsentä ja asia olisi hoitunut ilman rankkaa kannanottoa.
East-Poolin tarkoitus ei ole haitata kerhojen toimintaa vaan tukea sitä.


Kirjoittaja: Juki PiBK/U2 Aika: 19.01.2012 16:53 Pudotuspelipäivät
Moi! Poistakaa vaikka heti luettuanne. Olen U21:n ilmoittautumisen yhteydessä samalla ilmoittanut kerhon, siis koko kerhon viikkokisamme U2:ssa, ei niitä siellä erikseen U22 eikä U23 järjestä, vaan minä koko kerhon puolesta. Luulis olevan selvä asia, miksi muiden pitäisi erikseen mitään ilmoittaa, koska kyse on PELIPÄIVISTÄ U2:ssa. Mennään näin tänä vuonna, edellisinä vuosina homma toimi, nyt ei. U2:lla on sitten ensi vuonna eri yhteyshenkilö, hyvää jatkoa teille.Juki


Kirjoittaja: Juki PiBK/U2 Aika: 19.01.2012 18:55 Pudotuspelipäivät
Autsch, en lopeta hommiani tämän takia vaan ihan henk.koht. syistä. Vähennän kaikkea bilikseen liittyvää touhuiluani jaksamattomuuteni vuoksi. Kaikkea hyvää teille ihan oikeasti. Juki


Kirjoittaja: WOb86pEd Aika: 24.07.2016 04:07 xm7a5yYq
You really saved my skin with this innomratiof. Thanks!