Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 9 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: kaapo Aika: 19.10.2011 19:51 pelikielto
Hyvää syysmyrskyä kaikille tasapuolisesti!!Ilmeisesti pelikieltoni on nyt päättynyt.Ruiskumestari yköne on pelannu uusintaottelun Taikahattu(joku niistä nro:ta) ja ilmeisesti pelikieltoni on päättynyt.Onko?Haluisin varmistuksen asiaan ettei tule enempää proteeseja.Taikahatun väki on ollu koko ajan tietoisia missä mennään ja teki epäisänmaallisen protestin ensimmäisestä kohtaamisesta ,joka päättyi muistaakseni 7-3 RM1:selle.Nyt on oikeus toteunu, ellei sitten mene jatkoproteeseihin?RM1 kävi häviämässä 8-1 uusintaottelun Taikahatussa.Nyt kuitenkin RM1 on ärsytettynä vaarallinen jopa vieraissa jos nyt saadaan pelata haluamallamme joukkueella.PS.Etuannit on nyt annettu tasapuoleisesti ja haluaisin tietää onko pelikielto ohi?


Kirjoittaja: Topi Aika: 20.10.2011 08:43 Pelikielto päättynyt
Kyllä, hallituksen päätöksen mukaisesti Kaapon pelikielto on päättynyt, koska uusintaottelu on pelattu.

Kaapo voi siis pelata missä joukkueessa haluaa. Ja mikä tahansa joukkue voi ottaa Kaapon riveihinsä. Tietysti sitten Kaapo on sen joukkueen jäsen kauden loppuun missä ensimmäisen pelin pelaa.

Huomatkaa, tämä on mahdollista siksi, että Kaapo ei pelannut yhtään ottelua DP1 joukkueessa. Nyt luovutusten johdosta liigasta suljetun RM2:n joukkueessa pelanneet eivät ole tällä kaudella pelioikeutettuja.

Terveisin Topi, hallituksen puheenjohtaja.


Kirjoittaja: Ide Aika: 20.10.2011 14:31 Huh!
Aika rankkaa jos tässä joku ihan proteeseja joutuu ottamaan erimielisyyksien seurauksena;) Toivottavasti ei haittaa peliä tollanen ruumiinosien uusiminen.


Kirjoittaja: nummela Aika: 20.10.2011 17:13 epäisänmaallisuudesta
Sain tiedon kilpailutoimikunnalta vai mikä se nyt virallisesti onkaan, että Kaapolla on peli kielto ja kaapon pelit mitätöidään MUTTA tulos jää voimaan !! Kyseinen "proteesi" meni näin: "Jos Kaapon pelit mitätöidään, niin kohtuudella se on taikahattu 5:lle 3 voittoa lisää tai kohtuuden nimissä uusitaan ottelu Kaapolla tai ilman".. Kilpailutoimikunta teki päätöksen että kyseinen ottelu uusitaan.. Tulos lapun perusteella jonka sain käsiini katsoin että Taikahattu 5 kasaa täsmä isku tiimin Nummela - Piippo - Jussi, joka pelasi kyseisen pelin.. Tuijottaessani tulosta 8-1 ja katsoessani tulos lappua olisi tulos yhtä hyvin voinut oll 9-0, tulosta katsoen edes Kaapon yliluonnolliset biljardi taidot eivät olisi joukkuetta kantaneet voittoon.. Loppuun lisäten: kannattaa ottaa ensin selvää asioista, odottaa kärsivällisesti päätöstä ennen kuin oman mielensä mukaan hypätään joukkueesta toiseen.. Toisekseen, miksi DP1 oli ilmoitettu ja maksettu? jos tiedossa oli että joukkuetta ei ole kasassa ennen EP:n alkua.. Onnea maanantain peliin, sitä tarvitsette..


Kirjoittaja: nummela Aika: 20.10.2011 17:23 päätöksestä lisää
Kaapo voi miettiä ja vastata tähän: Mikä oikeus vastustaja joukkuetta kohtaan siinä kohdistuu, että pelisi mitätöidään mutta tulos jää voimaan siinä huomioimatta että 3 peliä puuttuu.. Siitä protestoin, koska tuloshan olisi pitänyt siinä vaiheessa laskea mitätöityjen pelien kohdalta 3-0, joten silloinkin tulos olisi ollut TH5:sen voitto..


Kirjoittaja: nummela Aika: 21.10.2011 03:37 pahoittelut
Kirjoittelin hieman huonolla tuulella töihin mennessä nuo edeltävät viestit.. tarkoitus ei ollut ilmaista asioita noin miten ne ilmaisin aikaisemmissa viesteissä.. epäkypsää viestiä.. tarkoitus oli mainita vain minkä takia protestoin kilpailutoimikunnan päätöstä että ruiskumestarin peli tulos jää voimaan vaika kaapon pelit mitätöitiin, joka omasta mielestäni ei olisi ollut kohtuullista kyseisen mitätöinnin kannalta.. eli kerroin että tulos joko korjataan niin, että RM1:ssä olisi ollut pelaamassa vain kaksi pelaajaa tai että peli uusitaan.. kilpailutoimikunta päätyi uusimiseen, mikä taas omasta mielestä oli reilua RM1:stä kohtaan tilannetta katsoen.. Toivottavasti Kaapo on tyytyväinen sihen, että saa pelata 2. Kierroksen..


Kirjoittaja:  Aika: 22.12.2011 10:23 
Nummela ja Taikahattu.Nyt on Kaapo tyytyväinen.Syynä on muutamakin asia.Ensimmäiseksi se että oikeus tapahtui kilpailutoimikunnan ansiosta eli päätökset ja uusintaottelut pelattiin(saatiin vähä pähkäiltävää EePeen kilpatoimikunnalle).Toiseksi että näitä asioita käsitellään täällä keskustelupalstalla ja tuodaan mielipide esiin.Näin saadaan kehitettyä pelaajille paremmat olosuhteet ja pelit aikaiseksi.Kuullaan kentältä missä mennään ja east poolin hallitukseen valitut saavat myös tiedon.Nämä valitut tekevät suuren vapaaehtoistyön meidän pelaajien eteen.Toivottavasti Duckpool saa joukkueen ensi kaudeksi sarjaan.Ainakin sinne on valittu hallitus ja aktiivisemmat henkilöt asialle.Niin että Ankasta kuuluu uusia asioita kevätkaudella.Nuutinpäivä kisoissa olisi kiva kohdata Ankassa Taikahatun väkeäkin tammikuussa.Käytössä ilmeisesti viisi pöytää eli saadaan kunnon kisat.Eikä Nummela mun taidot niin yliluonnolliset ole, vaan lähinnä se on yliluonnollista, että vastustaja mokaa jo varmaksi kaikkien luuleman paikan.Enkä kyllä mieluusti loiki joukkueesta toiseen vaan lähinnä tällä kertaa johonkin(moni petti Duckpoolin), jotta pääsee pelaamaan ylipäätään hyvään sarjaan.Hyvää joulua ja rentoja ranteita kaikille!


Kirjoittaja: 7JuyvWgJ4 Aika: 02.07.2013 04:10 vN1zqQox
de nosotros en toempis de crisis, les cuento que a estas alturas poco me1s nos queda que las aplicaciones gratuitas en oferta de las que les informamos diariamente. La faltima que nos acaba de llegar se refiere a las bodas en


Kirjoittaja: opFExjNDL Aika: 02.07.2013 06:07 JwUukEaCYNAAqlYW
Vita podremos lanlvreos el juego Virtua Tennis 4 pagando sf3lo 20 euros adicionales. En el caso de Xbox 360, se han preparado varios packs de la me1quina con un coste en oferta que comienza en 249,95 euros