Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 4 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: kaapo Aika: 08.09.2011 10:29 Valoa tunnelin päässäkö?
Asiaa tuosta Duckpoolista vielä.Nyt on saatu pientä järjestystä biljardi puoleen näin kesälomien jälkeen.Elikkä duckpool on biljardipuoli ravintola Uggly Ducklissa eli Ankassa Roihuvuoressa.Käytössä viisi poolpöytää ja yksi snookerpöytä.Jäseniäkin on jo jonkun verran oikeen jäsenkorttien kera.Kerholla ei ole mitään hallitusta tai sihteeriä jotka jotain tiedottelis edes baarin sisällä saati sitte east poolille.Nyt on ilmeisesti kutsutaan järjestäytymiskokous koolle jossa valitaan vastuuhenkilöt ja jonkinlainen hallitus jotta homma alkaisi toimimaan.Tällä aikasemmalla sydeemillä ei edes saatu joukkuetta sarjaan.Päivä on vielä avoin.Siitä kyllä tiedotetaan myös täällä ja halukkaat kaikki mukaan.Myös toivottavaa olisi että East poolin hallituksen joku jäsen ja joku kilpailutoimikunnasta olisi mukana siellä kehittämässä Itä-Helsingin biljardia eteenpäin.Semmosia kellä on edes vähän kokemusta järjestäytyneestä toiminnasta ja keskustelemassa asioista.Sillä onhan meillä hyvät puitteet oleva biljardipaikka täällä Itä-Helsingissäkin pitkästä aikaa.Omistaja myös koitetaan saada mukaan sinne.Keskusteltaisiin myös kilpailujen pitämisestä siellä,jopa ehkä joskus myöhemmin liiton alasia kilpailuja.Duckpool haluaa läheisesti tehdä yhteistyötä East Poolin kanssa lajin kehittämisessä ja järjestämällä kilpailutoimintaa meille kaikille biljardista kiinnostuneille.Kaikki rohkeesti joukolla mukaan tähän järjestäytymiskokoukseen ideoineen sun muineen.Istuuhan ministeritkin erilaisissa firmojen hallitusissa,miksei siis baaripoolpelaatkin.Tosin kokouspalkkiona on paremmat pelit jokaiselle Itä-Helsinkiläiselle.Tukekaamme siis pelaajina tällaisia uskaliaita yrittäjiä jotka ovat meille tälläisen paikan tehnyt.Nyt se on meistä pelaajista itsestämme kiinni menestyykö tämmöinen paikka vai kuoleeko se?Ilmoitan tänne kun kokouskutsut on tehty ja tulostettu.Terveisin:Entinen Duckpoolin kapteeni Kaapo ja ehkä tuleva Duckpoolin hallituksen jäsen.


Kirjoittaja: Topi Aika: 08.09.2011 10:42 Valoa näkyy
Hei

Hienoa, että edelleen jaksat olla aktiivinen, sitä tarvitaan.

Erittäin mielelläni osallistun perustamiskokoukseenne, mutta koska ma-to illat olen koulussa, esitän nöyrän toiveen, että kokous sattuisi viikonlopulle. Koetan myös houkutella jonkun kilpailutoimikunnastamme mukaan.

Ja varmasti tulen cuen kanssa joskus lähiaikoina.

Terv Topi


Kirjoittaja:  Aika: 08.09.2011 23:42 
Joku tuossa aikaisemmassa ketjussa ihmetteli Duckpoolin toimintaa. Olen itsekin täysin samaa mieltä. Minä en ole nähnyt salista minkään valtakunnan mainosta missään.

Ei voi olla vain pelaajista kiinni menestyykö paikka, omistajan tekemättä itse mitään sen eteen.

Nettisivut kyllä löytyy, se on jo hyvä se. Yhteystiedot ovat kuitenkin samat kuin itse ravintolalla, jolta ei kotisivua löydy.


Kirjoittaja: jnwNENxWdFxOdPipYM Aika: 20.07.2012 17:59 NNfAcriPci
ravenwaves:No ei, piti oikein ttkanaa tekstie4 ette4 tajusin ette4 on sama henkilf6..M:Juu! He4nhe4n lauloi Miss USA-kisoissakin viime vuonna ;O) Levyn nimi lienee osuvin pitkiin aikoihin..Paivi:Ja Heidi sanoi ettei pysty edes muodostamaan ilmeite4 kasvoillaan, mutta on silti tyytyve4inen. Quote "paras versio itseste4ni mite4 voi olla", tsiisus!