Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 6 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Timpe Aika: 07.07.2011 08:34 Viralliset säännöt
Moro,

onhan kilpailutoimikunta päättänyt ja tiedottanut (?), että tulevalla kaudella pelataan jo viime kaudella voimaan tulleella säännöllä, että ysi pilkulle, kun pakka tehdään? Eli pakka siirtyy "ylöspäin".

terveisin
Timpe


Kirjoittaja: Antti Aika: 12.07.2011 14:52 Ensi kauden säännöt
Hei, mitään tälläisiä päätöksiä ei ole tehty. Kilpailutoimikunta ottaa asian harkintaan elokuussa kun otteluohjelmaa tehdään ja tiedottaa asiasta sitten jos tälläinen muutos tulee sarjassa käyttöön ensi kaudeksi.

terveisin
Antti


Kirjoittaja: nummela Aika: 13.07.2011 12:17 tuosta pakasta..
ihan mielestäni tuohon voisi kyllä ottaa tuon säännön, niin 9 aloituksia ei tule niin helposti..


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 13.07.2011 21:56 Uusi sääntö
Koska tuo ysin pilkutussääntö on tullut voimaan jo viime kaudella, niin miksei sitä voisi ottaa EP:ssä käyttöön nyt alkavalla kaudella?
Mikä on kilpailutoimikunnan ongelma jo voimaan tulleiden sääntöjen käyttöönottoon tehtävän päätöksen suhteen? Joku järkevä selityshän (ehkä tekninen tms.) siihen on oltava, että alueliigaa pelataan vanhentuneilla säännöillä voimassa olevien sijasta.

Jos kilpailutoimikunta julkaisisi selkeän, perustellun päätöksensä ensi tilassa, voisivat kaikki omilla tahoillaan ravintoloissa jatkaa entisin säännöin tai aloittaa opettelemaan pelejään voimaan astuneilla säännöillä ennen kauden alkua.

Näin piirteli
Harri


Kirjoittaja: Höpöttäjä Aika: 16.07.2011 11:29 Haloo!
Antakaa ihmisten lomailla rauhassa, kauden alkuun on vielä aikaa.


Kirjoittaja: nummela Aika: 02.08.2011 21:03 kitchen rule
mielestäni ktchen rule olisi kanssa hyvä lisä, vaikka oma aloitukseni ei ole niin hyvä vielä että saisin 4 palloa aloitus päähän.. se pakottaisi pelaajat oikeasti hajoittamaan pakan.. mutta tämä ei ole EP:ssä mahdollista, koska pelaajien tasot ja pelikokemus vaihtelevat todella paljon.. kirjottaessa aloin miettimään miksi edes kirjoitan tästä, mutta tulipahan sanottua..