Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Naistenpäiväkisa Baribalissa su 8.3.2020 klo 12:00. Kaikki mukaan. Kutsu.
Teksti Ohje
Lomake

East-Pool-alueliigaan 2019-2020 ilmoittautuminen


Joukkueiden ilmoittautuminen East-Pool-alueliigaan kaudelle 2019-2020 on alkanut. Ilmoittautukaa ajoissa, sillä 26.7.2019 jälkeen ei ilmoittautumien ole mahdollista. Osanottomaksu on vain 40 €. Osanottomaksu suoritetaan yhdistyksen tilille 26.7. mennessä Danske Bank FI49 8000 9710 2753 83, East-Pool ry.


Ilmoitukseen liitetään Ravintolan nimi ja osoite, kapteenin ja varakapteenin puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ja pelaajista pelaajanimet ja mahdollinen aiempi joukkue sekä osanottomaksun maksajan nimi. Lisäksi valitaan sopivat pelipäivät maanantaista torstaihin
Selvitä siis nämä asiat ennen ilmoituslomakkeen täyttöä! Lomake on tulostettavissa tietojen keräämistä varten!

Uusi kilpailukausi alkaa syyskuun alussa ja tällä kaudella on tarkoitus pelata runkosarja kaikki kaikkia vastaan. Näiltä nettisivuilta löydät otteluaikataulut, peli- ja kilpailusäännöt, kapteenin velvollisuudet sekä joukkueiden yhteystiedot.

Joukkueiden on hyvä ottaa huomioon seuraavia asioita joukkueita perustettaessa:

• Joukkueessa kaikkien pelaajien on oltava East-Pool ry:n jäseniä.

• Joukkueiden on sovittava ravintoloitsijan kanssa kotipelipäivät (ma, ti, ke, to), jolloin pöytä voidaan varata East-Pool-peleille klo 18 eteenpäin. Kilpailuaikataulun takia tämä rajoittaa joukkueiden lukumäärää per ravintola. Esim. jos ravintolassa voidaan pelata kahtena päivänä viikossa EP-pelejä, neljä joukkuetta ko. ravintolasta on maksimi määrä. Joukkueelle sopivat kotipelipäivät mainitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

• Joukkuetta perustettaessa on suositeltavaa, että pelaajia on joukkueessa sopiva määrä (minimi 3, ei ylärajaa). Työesteiden, sairauksien tms. sattuessa on hyvä olla 2-3 varamiestä. Jos joukkueessa on liikaa halukkaita pelaajia, sekin voi olla haitallinen tekijä, kun pelaaja ei koe pääsevänsä tarpeeksi usein pelaamaan. Joukkueiden onkin syytä ennen kauden alkua sopia keskenänsä joukkueelle sopiva pelaajien peluutusjärjestelmä.

• Jokaisen ravintolan on valittava joukkueittensa keskuudesta yksi yhdyshenkilö, joka toimii yhdessä yhdistyksen hallituksen ja tiedottajan kanssa. Yhdyshenkilöllä on syytä olla sähköpostiyhteys. Yhdyshenkilö infoaa oman ravintolansa pelaajia, ravintoloitsijaa ja asiakaskuntaa East-Poolin tapahtumista ja toiminnasta. Yhdyshenkilö voi myös osallistua yhdistyksen hallituksen kokouksiin ja tuoda edustamansa ravintolan näkökulma esille.

• Joukkueiden kapteenien ja varakapteenien on tutustuttava huolellisesti kapteenin velvollisuuksiin ja opastettava joukkueensa pelaajia peli- ja kilpailusäännöissä sekä yleisissä biljardin käyttäytymis-säännöissä. Huom! Kilpailutoimikunta ottaa aina mielellään vastaan sääntöehdotuksia tai -parannuksia.

Kilpailutoimikunta kiittää joukkueita ottelutulosten nopeasta ilmoittamisesta viime kaudella. Samalla tavalla jatketaan, eli että kotijoukkueen on ilmoitettava tulos ottelua seuraavan vuorokauden aikana. Tämän voi tehdä netissä, mutta myös puhelimella tulosvastaavalle. Vierasjoukkueen on vahvistettava tulos ottelusta toisen vuorokauden loppuun mennessä. Siis jos ottelu oli maanantaina, kotijoukkueen on ilmoitettava tulos tiistaina ja vierasjoukkueen vahvistettava / korjattava tulos keskiviikkona.

• Joukkueiden kapteenien on hyvä yhteistyössä ravintoloitsijan kanssa huolehtia, että pelipöytä on siistissä ja pelattavassa kunnossa.


Kevätkokouksen keskustelujen pohjalta menetelmää siis jatketaan, jos joukkueita ilmoittautuu edellisten vuosien mukaisesti.Mitalit ratkaistaan runkosarjan jälkeen välierien ja finaalin avulla, katso kohdasta kilpailukaavio www.eastpool.fi.

Lisätiedustelut: Kilpailutoimikunnan jäsenet
, jäseneksi liittyminen: www.eastpool.fi/ 5-palloja ilmoittautuminen: www.eastpool.fi

Hyvää kesää kaikille!

Helsingissä 27.6.2019

East-Pool ry kilpailutoimikunta
www.autodoc.fi

Biljardiliitto Biljardimyynti Biljardihuolto Metropool