Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: nummela Aika: 28.08.2012 20:21 EP:n sivut
Kausi on tosin aluillaan ja kaikki sivujen osiot eivät vielä toimi, pohdinkin vain asiaa 2013 kautta ajatellen.. että olisit "tyhjät pohjat" valmiina masters:ssa, ravintolat ja joukkueet osiossa jne. Että ei tarvitsisi kuin muuttaa kyseisen tiedoston nimi nyky kautta vastaavaksi. Tosin tietenkin ongelmiahan on tällä kaudella ainakin siinä että joukkueita on yhdistynyt, toisesta ravintolasta vaihdettu joukkue toiseen.

En ole mikään koodaaja, mutta valaistusta tuossa kaipaisin kuinka vaikeata on näitä sivuja ylläpitää toimivana. Tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa. Koska itse ja monet muut pelaajat ovat kiinnostuneita seuraamaan oman ja muiden joukkueiden tilastoja. Tällä hetkellä vielä se ei ole mahdollista.

Tämä ei ole moittimista vain sitä, että ymmärtäisin paremmin millainen työ ja vaiva topilla on käsittääkseni yksin ylläpitää sivuja. Kuten yleensä palautteen antamisessa ihmiset eivät anna hyvää palautetta mikä toimii hyvin tai on toiminut, vaan palautetta tulee vain siitä mikä on mennyt päin prinkkalaa, mikä ei toimi, miksi ei olla ehditty tekemään sitä ja tätä..

Jos osaisin php:tä, niin mieluusti voisin sivujen ylläpitämisessä auttaa, harmikseni en osaa..

Jaksamisia topille sivujen ylläpitämisen kanssa..


Kirjoittaja: Topi Aika: 30.08.2012 12:53 Pohjat
Hei

Suurimmassa osassa sivuja onkin pohjat, jotka vain vaativat pienen viilauksen, kun kaudesta toiseen eri asiat muuttuvat. Esimerkiksi lohkojako nyt neljä lohkoa, viime kaudella viisi. Niinpä ei tuo pelkkä nimenvaihto taida toimia.
Valmistelua on vaikeuttanut se, että kun en ole käyttänyt mitään testiaineistoa ( jonka luominen olisi oma työnsä) niin mahdolliset virheet näkyvät vasta kun ensimmäisiä tulossyöttöjä on tehty. Kuten nyt ravintolaosiossa. Siitä puheen ollen, myös hyvin yksilölliset tiedot ravintoloiden osiossa on hidastanut niille pohjien muodostusta, suuri osa siellä päivitetään ns käsin.
Kuitenkin käsittääksen nyt alueliiga ja masterspörssi sivut jo toimivat moitteetta. Ja ravintolaosio tulee kuntoon ensi viikolla.
Joo, en minäkään voi väittää php:tä osaavani, mutta kun tekee niin siinä oppii.
Ja kiitos kannustuksesta ja palautteesta.
Terv Topi