Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 8 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Jukka Salmela Aika: 29.02.2012 10:15 Pelipäivät ylemmässä jatkosarjassa
Ihmettelen nyt suuresti luovuuttanne. Ennakolta ilmoittamanne väliviikot ovat mm. 9 ja 12, mutta minun laskelmieni mukaan väliviikkoja ovatkin 8,9,11 ja 12, kysymys kuuluu MIKSI ON NÄIN? Onko minulta jäänyt jotain informaatiota väliin, en ainakaan s-postiinni ole saanut muutoksista mitään infoa. Ensi viikolla ryöväätte meiltä taas tiistain viikkokisapäivän, joka todellakin on meidänm ilmoittamamme viikkokisapäivä, josta TE olette hyvin tietoinen. Miksi ensi viikolla on kaksi pelipäivää peräkkäin ja sitä seuraa taas kaksi väliviikkoa yläsarjassa. Ennakolta teille tiedoksi: Tämä on nimenomaa se foorumi, jossa näitä asioita käsitellään, arvostelu on vaan kestettävä ja minunkin jos minulta on jäänyt jotain huomaamatta, kuulematta, muistamatta. Terveisin Juki PS. Numeroni ja s-postini on teillä, käyttäkää sitä muutosten tullessa ja tässä tapauksessa ainakin olisi ollut paikallaan kysyä meiltä, käykö tämä muutos meille, olisimme sanoneet: Ehdottomasti EI.


Kirjoittaja: Maarit Aika: 29.02.2012 13:51 Pelipäivät
Sen tiistain voitte varmaankin sopia samalle viikolle jollekkin toiselle päivälle :)Muista asioista varmaankin Rovasti osaa kertoa enemmän.


Kirjoittaja: Jukka Salmela Aika: 29.02.2012 15:40 Pelipäivät
Siis minun pitää!! Minunko? Miksi minun, en minä ole mitään möhlinyt!! TIETOA PUDOTUSPELEISTÄ osiossa on selvästi teidän itsenne määrittelemät taukoviikot, missään ei ole informoitu, että samalle viikolle voisi tulla kaksi pelipäivää, mihin nyt tuli kiire?? Rovasti vastaa itse tähän kirjoitukseen/purkaukseeni, niin saavat muutkin uteliaat tietoa, miksi näin toimitaan.


Kirjoittaja: Rovasti Aika: 29.02.2012 16:59 Aikataulu
Aikataulun muutos, noihin etukäteen ilmoittamiini taukoviikkoihin verrattuna, johtuu, kannetavan tietokoneeseeni kohdistuneen nestevahinkoon. Uuden (käytetyn) kannettavan hankkiminen vei hieman aikaa samoin tiedostojen kaivelu rikkoutuneen koneen kovalevyltä. Ja valitettavasti minun on myös hoidettava oma siviilityönikin jotta saan rahaa ko. koneen hankkimiseen, jotta voin täysin korvauksetta palvella Eastpoolia, ja huomioida kaikkien tarpeet. Virallisesti lukkoonlyötyjä päivämääriä Eastpoolissa on keväällä naistenpäivän kisat, masters sekä päättäjäiset. Joten viivytyksen takia, mikäli haluamme että finaalipelit pelataan ennen päättäjäisiä, on aikataulua kiristettävä. Siksi kaksi peliä viikossa jotta pääsemme aikatauluun. Tuo tiistain peli on minun virheeni. Kiireessä ehdin vain ilmoittamaan pelit Topille jotta ne saadaan edes sivuille näkyviin. Korjataan ko. tiistain peli keskiviikoksi.


Kirjoittaja: Jukka Salmela Aika: 29.02.2012 18:41 Pelipäivä ja suurkiitokset
Rovastille suurkiitokset ja olen pahoillani härvelisi nestetasapainosta. Ilmoitan Okille tervetulleesta muutoksesta. Sen verran tiedoksi, että kovilla ponnistuksilla olemme saaneet tiistain 10 pallokisat hyvään vauhtiin vaikka meillä vain yksi pöytä onkin käytössä. Viimeiset viisi viikkoa 10-12 pelaajaa joka tiistai, koska ei ole ollut yhtään peruutusta. Tämän takia olen aika mustasukkainen näistä viikkokisapäivistä ja esitän närkästykseni melko kärkkäästi. Kiitos vielä kerran Rovasti nopeasta reagoinnistasi. Juki


Kirjoittaja: Ide Aika: 04.03.2012 00:25 Malttakaahan mielenne!
Varmasti joitakin asioita on aina hoidettavissa paremminkin, mutta itse en siihen ainakaan pystyisi. Ei oikeastaan kiinnostaisi edes yrittää. Jokainen kovin sanoin arvosteleva (joita ei ole paljon, mutta muutama kummiskin) voisi katsoa peiliin ja miettiä että pystyisikö itse parempaan(tuskinpa vaan)?

Lieneekö johtuvan minun 15 tuntisista työpäivistä lapion varressa että noin kovat hyökkäykset ärsyttää, vaikka viimeisessä viestissä Juki vedätkin hieman takaisin. Yhtään peruutustahan ei omien sanojesi mukaan ollut tullut, eli mitään vahinkoa ei lopulta ole tapahtunut.

Annetaan siis näille ilmaisen työn raatajille hieman hengitystilaa ja pidetään kyselyt asiallisina ja maltillisina, jooko?


Kirjoittaja: EhmWPYrkQqADcrlnRel Aika: 28.04.2012 11:58 WYNpCZQlqIoRyEOhsFu
Ahhh. Good old Agent Aika. Good thing it's anime cause if it were live action all the careammen would have bad backs from all those low angle shots. The thing that always got me laughing was how they could set up a scene so that once all the girls were down they all gave you a pantsu shot.


Kirjoittaja: RDqViXwE Aika: 28.04.2012 16:28 TObbXFDTQXxAerFsoFu
Ray-Out, the video could have been sooo much worse.gundamjehutykai gets points for using the word sparituil with regard to Aika.Belela-san, it is actually kind of a funny show. Bet it would have been even weirder if they all sat down and watched it with you.Rin, yes it is!Blowfish, a lot of older shows have some really awful video quality. There's definitely a couple of shows I'd love to see remastered.