Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Uusi kausi alkaa ma 28.8.2023, tsemppiä kaikille
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Antti Aika: 30.01.2012 16:49 Aapelissa biliksen viikkokisat 4.2 alkaen lauantaisin klo 14.00
Tervehdys Aapelin baari alkaa pitkästä aikaa järjestämään 9-pallon viikkokisoja, vanhalla, tutulla ja haastavalla pöydällään.

Viikkokisat järjestetään lauantaisin alkaen nyt tämän viikon lauantaista 4.2.

Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä Aapelissa lauantaisin klo 14.00 alkaen. Mitään ennakkoilmoittautumisia, puhelimitse, kaverin puolesta tms. ei oteta vastaan, vaan vain ja ainoastaan henkilökohtaisesti pystyy ilmoittautumaan. Kukin lauantai kilpailijoita otetaan mukaan 16 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Kilpailumuotona on 9-pallo, joka pelataan suoraan cup muodossa 16-kaaviolla, jossa ensimmäinen kierros pelataan yhdestä voitosta poikki ja sen jälkeen kahteen voittoon, lukuun ottamatta finaalia, joka pelataan paras viidestä eli 3 voittoon.

Kisassa ei ole mitään osallistumismaksua ja kunkin lauantain 4 parasta palkitaan ravintolan tarjoamin palkinnoin. Lisäksi koko kuukauden aikana parhaiten pärjännyt palkitaan kunkin kuukauden viimeisessä kilpailussa.

Pelaaminen aloitetaan lauantaisin heti kun ilmoittautumislista on täynnä ja pelijärjestys arvottu, kuitenkin viimeistään klo 15.00 alkaen.

Tervetuloa kokeilemaan.


Kirjoittaja: KGqIqWtz Aika: 28.04.2012 05:44 aCQpohPYnWlCr
Xboxin joutuminen paitisoon on todella hyvin valitettavaa. Konamin Saksan pe4e4maja on kuitenkin tehnyt pe4e4tf6ksense4 joka jostakin syyste4 oli te4me4n kaltainen. Tulemme ilman muuta antamaan te4ste4 heille palautetta. Onlinen iso rooli te4ne4 vuonna on yhteydesse4 siihen ette4 Konami haluaa markkinoida te4te4 pelitilaa sen ollessa vihdoinkin pelattavassa kunnossa. Turnauksia voi jokainen itse je4rke4te4 kotonaan tai vaikkapa juuri baareissa, ainoa vaatimus on ette4 osallistujia on ve4hinte4e4n 8 kappaletta. Turnauksien tulokset siirtyve4t sitten rankingeihin. Mike4li itse haluaisit je4rjeste4e4 turnauksen Oulussa, niin Konami on mielelle4e4n mukana tukemassa te4te4 ainakin palkintojen ja mainostuksen kanssa. Osallistujia nettikarsintoihinhan on ainakin viele4 te4lle4 hetkelle4 surullisen ve4he4n, joten jo jonkinlainen menestys te4me4nkaltaisessa turnauksessa saattaisi hyvin merkite4 paikkaa SM-turnauksessa. Ainakin Helsinkiin te4llainen turnaus onkin alustavasti suunnitteilla keve4e4ksi. Mike4li turnauksen je4rjeste4minen kiinnostaa niin ota yhteytte4 suomipes(at)gmail.com.Kuten todettua tulemme antamaan palautetta Konamille te4me4n vuoden rakenteesta. SuomiPES puoltaa ensi vuodeksi saman tyyliste4 rakennetta kuin sine4kin viestisse4si, jolloin Konami vastaisi offline turnauksien je4rjeste4miseste4.