Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 7 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: EP:n jäsen Aika: 22.10.2011 23:07 Huutamalla asia ei parane
Isoilla kirjaimilla (versaalilla) kirjoittamista kutsutaan huutamiseksi, mikä on yleensä tarpeetonta eikä sillä saavuteta sellaista huomio- tai painoarvoa kuin kirjoittaja ehkä odottaa. Päin vastoin, huutaminen on vastenmielistä samoin kuin pisteiden ja huutomerkkien mielivaltainen peräkkäin roiskiminen tekstiin.

No, 55 jäsentä on nyt erotettu, vuoden päästä luultavasti ainakin saman verran. Tuhannen euron kysymys: mistä tämä johtuu?


Kirjoittaja: Maarit Aika: 23.10.2011 08:05 
Hei nimetön EP jäsen mä ainakin haluaisin tietää mistä tämä kato johtuu?Jos sinulla on tietoa ja tommoset ennustus taidot ni kerro ihmeessä hallitukselle ja kilpatoimikunnalle ni ehkä asialle voisi tehdä jotakin.Ja tuuthan toki syyskokoukseen kertomaan parannuskeinoja ja ehkä myös ehdokkaaksi jompaan kumpaan tai vaikka kumpaankin:)


Kirjoittaja: Erja Aika: 23.10.2011 20:50 
Parempi sitten mun mielestä on "huutaa" kuin olla tekemättä mitään.


Kirjoittaja: Kati Aika: 24.10.2011 12:21 
Olisiko mahdollista ajatella myös vähemmän negatiivisesti kirjoitetuista asioista. Jospa kirjoittaja ei haluakaan huutaa vaan korostaa tiettyä osiota viestissään. Tässä kun ei ole mahdollisuutta käyttää muita korostuskeinoja, esim. alleviivausta, eri värejä, fontteja jne.


Kirjoittaja: EP:n jäsen Aika: 24.10.2011 14:17 
Olen hyvin tietoinen noista kerrotuista korostuskeinojen puutteesta tällä palstalla. En ensimmäisessä kirjoituksessani halunnut kirjoittaa huutamisesta negatiivisesti - toin vain esille huutamisen kielteiset puolet (samalla tuli vähän kritiikkiä välimerkkien käytöstä).
Koska Katin mainitsemia korostuskeinoja ei ole käytettävissä, kirjoittajien tulee kiinnittää erityistä huomiota kirjoitustensa asiasisältöön, jolloin sanoma saadaan kyllä ymmärretyksi.
Huutamalla kirjoitettu viesti hyppää niin pahasti silmille, että sen jättää melkeinpä mieluummin lukematta.

- Tämä(kin) kirjoitukseni menee reippaasti ohi varsinaisen aiheen eli sen, mitä pitäisi tehdä East-Poolin jäsenkadolle. Sen tietävät minua viisaammat.
Terv,
Yhä East-Poolin jäsen


Kirjoittaja: Erja Aika: 25.10.2011 09:59 EPn kieliopetuspalstako?
1. En ole mieltänyt keskustelupalstaa joksikin chattifoorumiksi.
2. Katin kirjoitus osui oikeaan koska teen työkseni mm. mainoksia ja ilmoituksia.
3. Puhun viittä kieltä mutta en ole koskaan pitänyt sitä tärkeänä että sanonko kieliopillisesti oikein vaan pääasia on että olen tullut ymmärretyksi.
4. se on lukijasta kiinni ottaako negatiivisesti vai positiivisesti lukemansa ja mihin asiaan lukemassaan kiinittää huomiota. Monotype cursivalla, lihavoituna kirjoitettu: Eikohän keskitytä itse asiaan eli siihen miksi niin moni ei halua olla EPn jäsen? sillä " bilishän on pelistä peliin, voittoja tappioo, peliä vaan. Framesta frameen tiukkaa taisteluu, aina voitoista unelmiin...." BILISRIEMUA KAIKILLE!


Kirjoittaja: OAQOVBQKTqB Aika: 02.07.2013 19:03 osVYyiNdiJYJSx
Wau, hieno oma huone!Mine4 kylle4 edelleen tykke4e4n enemme4n vueastuksodta. Sielle4 saa minusta paremmin se4e4dettye4 monia asioita, eike4 noita ke4yttf6katkoksia ole kylle4 ollut kuin hyvin harvoin. Ja sielle4 on aina ke4yttf6tuki auttamassa. Te4e4lle4 Bloggerissahan ei taida olla minke4e4nlaista tukea. Ja ne4kf6je4e4n te4e4lle4kin tulee aika usein hetkellisie4 erroreita. Ja kai roskapostikommentteja tulee te4e4lle4kin yhte4 paljon, koska te4e4lle4kin moni ke4ytte4e4 noita sanavahvistuksia. Minulla ei ole niite4 milloinkaan, kun ei minulle ole vuodatuksen puolella roskapostia tullut kuin hyvin ve4he4n. Ainoa oikeastaan, mike4 te4e4lle4 on helpompi, on tuo bannerikuvan laitto. Mainoksetkaan eive4t vuodatuksessa haittaa, kun ke4yte4n AdBlock plussaa.