Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 4 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Ide Aika: 09.10.2011 02:25 Jäsenmaksut
Pitäisikö jäsenmaksun asteittainen pakollisuus ottaa uudelleen harkintaan? Asteittaisella tarkoitan tässä yhteydessä sitä että olisi joku ottelumäärä mitä enempää ei saisi kauden aikana pelata maksamatta.

Aikanaan kun tästä hallituksessa keskusteltiin muistelen erään vasta-argumentin olleen se, etteivät kaikki halua nimeään minkään yhdistyksen listoille. Tästä ongelmasta päästäisiin kuitenkin eroon tekemällä jäsenyyden rinnalle mahdollisuus ostaa pelkkä pelioikeus omalla pelaajanimellään. Hinta voisi olla sama tai melkein sama.

Nyt täytyy myöntää että en muista mitä muita vasta-argumentteja oli, joten en ole sittenkään varma josko tällainen on mahdollista.


Kirjoittaja: Aatu KK2 Aika: 11.10.2011 14:25 re Jäsenmaksut
Mitenkään puuttumatta EP:n jäsenmaksuun ihmettelen, mihin joutuvat kaikkien joukkueiden maksamat pelimaksut vai eivätkö ne riitä ? Jos meitä on yli 30 joukkuetta joista jokainen maksaa 30.-/kausi niin noin tonni on silloin rahaa käytettävissä turnauspalkintoihin. Saa olla aika hulppeita pystejä jos se ei riitä. Mitä muuhun toimintaan tulee niin sen rahoitus menköön jäsenmaksuista sillä siihenhän läheskään kaikki pelaajista ei osallistu jolloin sitä ei mielestäni pitäisi maksattaa kaikilla. Kohdistetaan kustannukset niiden aiheuttajiin/käyttäjiin sillä vaikka kyseessä on pienet rahat niin joillekin nekin voi olla kynnyskysymys.


Kirjoittaja: Topi Aika: 11.10.2011 20:12 Rahojen käyttö
Yhdistyksemme rahojen käytöstä ja jäsenmaksuista päättää jäsenistö syyskokouksessa.

Kannattaa siis osallistua.

Hallitus valmistelee syyskokouksen järjestämistä ensi sunnuntaina Himabaarissa klo 13:00 alkaen. Aktiivisimmat voivat jo siellä kuulla mitä on suunnitteilla.

Terv Topi


Kirjoittaja: RVSPwIJEYgTBWx Aika: 17.10.2011 13:50 IEGHRuUq
Never would have thunk I would find this so indsipesnable.