Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 7 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: samuel Aika: 21.09.2011 15:27 hienot sivut!
tulin katselemaan vain näitä sivuja että millaiset ovat, vaikken itse pelaakaan=)


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 21.09.2011 16:54 Tästä pulinapalstasta
Kyllähän sivut hienot ovat, mutta tämän keskustelupalstan osalta puuttuu etukäteisinformaatio siitä, että tällä palstalla on voimassa osittainen sensuuri kirjoitusten suhteen.

Kirjoitin vastauksen "samuelille" ja olisin kysynyt hänen mielipidettään Biljardikerho Kajuutan Kapteenien kotisivusta. Laitoin viestiini luonnollisesti kerhon sivuston www-osoitteen.

Painoin "Lähetä"-painiketta ja näytölle ilmestyi tylyn kohtelias viesti tapaan: "kiitos, mutta ei kiitos tällaisia viestejä".

Taustalla lienee E-P:n sivuston ylläpidon ajatus, ettei tälle palstalle kirjoitettaisi mitään verkko-osoitteita mainosmielessä - näin ainakin tyrmistyneenä päättelin.

Koska tässä valtakunnassa on sananvapaus, mielestäni pitäisi etukäteen olla kaikille näkyvillä tieto, missä laajuudessa sananvapautta on rajoitettu.

Nyt ymmärrän myös, miksei Topi ole vastannut hänelle sähköpostilla lähettämääni toivomukseen; ilmeisesti siihen on kiusallista vastata tai sitten se saattaa edellyttää E-P:n hallituksen harkintaa.
Jääköön tuon sähköpostiviestini sisältö pelkästään minun ja Topin tietoon. Tämä kai sopinee sinullekin, Topi?


Kirjoittaja: Rovasti Aika: 21.09.2011 21:22 spammiesto
Niin, siis kyseessähän on vain tarkoitus estää kaiken maailman spammirobottien viestien lähetys mitä epämääräisimmile sivustoille. Ja tämä on siis tapahtunut jo, Topi varmaan kertoo lisää.

Vaihtoehtojahan meillä on vain kaksi: joko vain kirjautuneet käyttäjät saavat osallistua kirjoitteluun tai sitten vain poistetaan URL-osoitteiden lähetysmahdollisuus ja foorumi on kaikille avoin (mikä on tilanne nyt). Ja itse asiassa muistan nähneeni asiasta Topin ilmoituksen...

Viestisi sävystä päätellen olisi ilmeisesti parempi että tällä keskustelupalstalla olisi noin kaksisataa pornolinkkimainosta vuorokaudessa, jokainen omassa viestissään. Hellpoahan sieltä olisi siten etsiä ne EP:n viestit joukosta. Eikö?


Kirjoittaja:  Aika: 22.09.2011 00:01 
Kiitos ystävällisestä ja valaisevasta vastauksestasi.

URL:ien vastaanoton esto on huomattavasti käyttäjäystävällisempi kuin CAPTCHA-kuvavarmennuksen ("Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart")käyttäminen.

Muilta osin olen sanottavani sanonut eilen klo 16:54 lähettämässäni viestissä.


Kirjoittaja:  Aika: 22.09.2011 02:02 Puhutaan biljardista!
Ihme kitinää pikkuasioista. Etukäteissensuurin vois ulottaa tiettyihin nimimerkkeihin, jos biljardifoorumin jaksaa joku täyttää jonninjoutavuuksilla.


Kirjoittaja: Topi Aika: 22.09.2011 08:25 sensuurista
Hei

Harri on oikeassa siinä, että olisi kohteliaampaa ilmoittaa etukäteen sensuurista mm. suoria linkityksiä vastaan ( mikäänhän ei estä vihjettä haluamastaan sivusta, esim eastpool piste fi)
Mutta kuten Rovasti kertoi, jotenkin meidän tulee huolehtia spammin rajoittamisesta ja tämä tapa on ollut toistaiseksi käytössä, captcha:n en ole halunnut mennä.
Samuelille kiitos, kehut aina lämmittävät. Tule joskus kokeilemaan pelaamistakin, voit yllättyä kuinka mukavaa se on.
Sivujen ylläpitoon liittyvät asiat ei ole jonninjoutavaa. Bilis on hienoa, mutta ei koko elämä.

Terv Topi


Kirjoittaja:  Aika: 22.09.2011 13:27 Puhutaan biljardista!
Jos retoriikka on sitä luokkaa että kohdattuaan spämmieston vetoaa sananvapauteen, on tullut katsottua liikaa huonoja yhdysvaltalaisia oikeussalidraamoja.