Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 11 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 11.09.2011 20:14 Tuloksen ilmoittaminen
Kapteenin ohjeisiiin on kirjattu mm.:

"7. Kotijoukkueen kapteeni vastaa tulosten ilmoittamisesta tulosvastaavalle. Tulokset ilmoitetaan viimeistään kolmen päivän kuluttua pelistä. Suositeltavaa on excel-pohjaisen ottelupöytäkirjan lähettäminen sähköpostitse tulosvastaavalle."

Keskiviikkona 7.9. pelatun ottelun RM2 vs U23 tulosta ei vielä ole ilmoitettu. Sikäli ikävä juttu, että nämä joukkueet pelaavat samassa lohkossa oman joukkueeni kanssa enkä siten näe Masterspörssistä, minkä tason joukkueet ovat tulossa vastaan.

Tuloksen ilmoittaminen viimeistään kolmen päivän kuluttua pelistä lienee ehdoton?


Kirjoittaja: Rovasti Aika: 11.09.2011 23:46 Tuloksista
Huomasin itsekkin tuon, ja informoin asiasta s-postilla joukkueelle, sekä myös ko. baarin toisellekin joukkueelle vaikka asia ei heille kuulu. Jos oikein ymmärrän niin joukkueella on nuo kapteenin toiminnot vielä vähän hakusessa.

Säännöissähän ei varsinaisesti ole sanktioitu kyseisenlaista välinpitämättömyyttä, ehkä pitäisi aloittaa keskustelu aiheesta.

Käyn aina kun ehdin vilkaisemassa tuloksia ja hyväksyn ne jotka voi hyväksyä (= vierasjoukkue vahvistanut). Sunnuntaisin hyväksyn sitten kaikki loput kuluneen viikon ottelut, oli ne vahvistettu tai ei. Pitäisi varmaan alkaa laittaa kotijoukkueen ilmoittamattomat pelit sunnuntaisin vieraalle 0-9 niin ehkä alkaisi tapahtumaan....

Mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa, menen itse käymään maanantaina ruiskussa huomauttamaan vierasjoukkueelle ilmoituksen tärkeydestä, vaikka itselläni on kotipeli myös maanantaina.

Viimekaudella aikaraja taisi olla vain yksi vuorokausi pelin päättymisestä.


Kirjoittaja: nummela Aika: 13.09.2011 09:37 ilmoittamisesta
On toki ymmärrettävää, että kaikilla ei ole tietokonetta käytössä.. sitten pitäisi olla sovittuna, että joku joukkueen jäsenistä jolla on tietokone vahvistaa tunnuksilla tuloksen.. itse olen sen verran "onnellisessa" asemassa että omistan tietokoneen nettin kera, sekä kännykän tai paremmin sanottuna älypuhelimen jossa on rajaton datasiirto (suomeksi rajaton netin käyttö).. jolloin ilmoitan tuloksen koti peleissä samantien pelien päätyttyä..


Kirjoittaja:  Aika: 13.09.2011 12:40 
Nummela on BittiMiikka ;)


Kirjoittaja: Nokia N70 Aika: 13.09.2011 14:37 
Älypuhelin ei vielä takaa älykästä kielioppia.


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 14.09.2011 22:10 Jotain tarttis tehrä
Rovasti kirjoitti:
"Säännöissähän ei varsinaisesti ole sanktioitu kyseisenlaista välinpitämättömyyttä, ehkä pitäisi aloittaa keskustelu aiheesta."

Näyttää siltä, että keskustelu alkaa olla välttämätön, sillä nyt on taas ilmaantunut joukkue, joka ei viitsi/osaa/halua antaa kotijoukkueen ilmoitusta. Tai sitten joukkueen ainoan tietokoneen haltijan kone on paskana.

Tuollaisen ilmoituksen pystyy lähettämään miltä koneelta tahansa, jos sen osaa tai haluaa tehdä.

Rovastin muistelema yhden vuorokauden aikaraja pelin päättymisestä pitää ottaa käyttöön.
Nämä vitkuttelijat ovat tietysti vain murto-osa liigasta, kaikki muut joukkueet hoitavat homman ripeästi.


Kirjoittaja: Rovasti Aika: 14.09.2011 22:39 Muistelin oikein
Tulihan vilkaistua yhtä pelilistaa ja sen takapuolta. Siellä on vähän vanhentunutta tietoa (Tuulan yht. tiedot tulosvastaavana) mutta maininta että aikaa on pelin päätyttyä _YKSI_ vuorokausi... No East-Poolin sivuilla on maininta että kolme vuorokautta...

Pitänee alkaa tarkistamaan joka ikinen sivu ja kerätä korjattavien sivujen/asioiden/sääntöjen listaa seuraavaan hallituksen ja kilpailutoimikunnan kokoukseen.


Kirjoittaja: kaapo Aika: 19.09.2011 03:06 äly hoi,älä jätä
Jossain ei älytä vaikka olis mikä puhelin ja tai tietokone.Lähinnä on viitsimisestä kiinni.On aika paljon pelaajia jotka luulevat että kaikki tapahtuu itsestään.Joku kuitenkin aina näkee vaivaa myös toisista jotta homma toimii.Pelaajat huomio!Myös ilmoittaminen kuuluu joukkueelle ja sen pelaajille kun on kapteeni valittu.Nykyään löytyy se tietokone varmaan joka baaristakin.Ollaan hereillä, että tää homma toimii.Kysytään nyt edes sellanen että osaako kapteenit käyttää tietokonetta?Semmosiakin kapteeneita on näemmä valittu ettei tiedetä mite virta menee päälle.


Kirjoittaja:  Aika: 28.09.2011 11:28 RM2:n kotijoukkueen ilmoitus
Viikko sitten 21.9. pelatun ottelun kotijoukkueen ilmoitus on RM2:lta vielä tekemättä.
Luulisi alkukankeuksien olevan jo ohi, vai mikä Ruiskussa mättää?


Kirjoittaja: rnpqdygOkpCL Aika: 30.12.2011 16:39 SNobkFpRiBpGI
Stands back from the keyboard in aamzemnet! Thanks!


Kirjoittaja: QbgmBMDVKYxnNbqxNf Aika: 02.01.2012 22:57 OeKTMyvpkqM
Articles like this are an eaxmple of quick, helpful answers.