Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 3 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Antti Aika: 03.08.2011 10:30 Pudotuspeleistä ja mastersista
Hei, kuten Rovasti tuossa lohkojako viestissään jo kertoi, niin pudotuspelit alkavalla kaudella pelataan siten, että yläkaavioon sijoitetaan lohkojen 1.-3. sijoittuneet joukkueet sekä paras 4. sijoittunut.

Alakaavioon sijoitetaan loput 22 joukueetta siten, että kun alakaavio pelataan 32-kaaviolla, niin ensimmäisellä kierroksella sijoille 4.-5. sijoittuneet ja paras 6. sijoittunut joukkue saavat vapaakierroksen, tällöin toisella kierroksella alakaaviossa on mukana 16 joukkuetta.

Alkusarjan päätyttyä tammikuussa, kilpailutoimikunta ratkaisee sen parhaan 4. sijoittuneen joukkueen joka pääsee yläkaavioon, parhaan 6. sijoittuneen joukkueen joka saa alakaaviossa vapaakierroksen ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle sekä kaikkien joukkueiden sijoittumisen kaavioissa alkusarjan menestyksen perusteella.

Joten jokainen voitto on kaikille joukkueille tärkeä jatkon kannalta.

Masters-turnauksen osalta kilpailutoimikunta päätti, että alkusarjan pelaajien ranking katsotaan kunkin pelaajan 10 parhaan ottelun perusteella (otteluita joukkueille tulee lohkosta riippuen 12 tai 14). Finaaliin pääsee ainakin rankingin 14 parasta, mutta jos näiden joukossa on Oluenpäivänkisan sekä Nuutinpäivän kisan voittajat, niin ainakin rankingin seuraavalle tarjotaan osallistumisoikeutta, samoin kuin jos joku luopuu finaalipaikastaan. Mitään karsintoja ei mastersiin tällä kaudella järjestetä.

terveisin
Kilpailutoimikunta


Kirjoittaja: DxVVJslkhFcaxaIcpD Aika: 30.12.2011 20:19 qjOnvoraOZjXC
Appreciation for this ifnormatoin is over 9000-thank you!


Kirjoittaja: fjRfKvpskc Aika: 28.09.2012 03:30 jEuBhfprkuh
SusuPetal, kylle4 minua pelotti!Arleena, vasatrmi olet ajellut tuolla Sorrenton reissullasi:)Katjusha, on:)Pappilan mummo, heh:)Aimarii, minulle ei oikein selvinnyt, mite4 se merkki tarkoitti - ajattelin vaan, ette4 ei saa seiste4 ihan oven vieresse4...8)Tiina, sinne vaan sitten:)