Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Antti Aika: 07.06.2011 12:54 Kilpailutoimikunta tiedottaa
Tervehdys, kesä on hyvässä vauhdissa ja pian alkaa olemaan aika jo ensi kauteen valmistautua.

Kilpailutoimikunnassa on sovittu, että tuleva kausi pelataan samalla systeemillä kuin päättynyt kausi eli joukkueet alkusarjassa 4 lohkoon ja sen jälkeen sijoituksen perusteella pudotuspelikaavioon ylä- tai alakaavioon. (siis jos joukkuemäärä on suunnilleen sama kuin viime kaudella)

Kauteen ilmoittautuminen avataan juhannuksen jälkeisellä viikolla ja siitä tiedotetaan ja opastetaan täällä Eastpoolin nettisivuilla sekä ravintoloiden yhdyshenkilöille. Ilmoittautumisaikaa joukkueille annetaan sitten 31.7 saakka. Ja huomatkaa, nyt jälki-ilmoittautumisia ei tulla ottamaan vastaan!

Tässä vaiheessa voidaan jo nyt tiedottaa myös siitä, että elokuista biljardisuunnistusmaratoonia ei tänä vuonna järjestetä ollenkaan.

Mutta muut perinteiset Eastpoolin järjestämät turnaukset Suomalaisen oluen päivän kisa (lokakuussa), Nuutinpäivänkisa (tammikuussa), naisten päivän kisa (8.3) sekä Eastpool Masters (huhtikuussa) kyllä järjestetään kauden aikana. Näistä tarkempaa infoa sitten kauden aikana.

Nyt vain hauskaa kesää kaikille ja muistakaa sen verran helteillä Eastpooliakin, että ilmoitatte joukkueenne ensi kauteen heinäkuun aikana!

terveisin
Kilpailutoimikunta


Kirjoittaja: Harri (KK) Aika: 08.07.2011 22:47 Vastausta odotellaan
Timpe esitti 7.7. kilpailutoimikunnalle kysymyksen 9-pallon uusien sääntöjen käyttöön ottamisesta. Selkeätä vastausta odottavat muutkin kuin Timpe.