Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 7 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja:  Aika: 16.08.2007 18:13 ysi yli keskelle
jebulis sarja pyörähtää käyntiin kohta siirto ikkuna varmaan sulkeutuu ..?onko pelaaja markkinoilla tapahtunut mitään siirtoja toisin sanoen onko kukaan raottanut kukkaron nyörejä...!


Kirjoittaja: tuula Aika: 16.08.2007 20:57 Pelaajamarkkinat
Toki vain on pelaajamarkkinoilla tapahtunut.
Huhuja erinäisistä siirroista on useita, hinnoista sen sijaan on oltu hyvin hiljaa - ilmeisesti eivät ylitä uutiskynnystä.
Huhujen todenperäisyys varmistuu ensimmäisen kierroksen pyörähtäessä käyntiin. Huomaatte siirron siitä, että pelaajan nimen perässä oleva joukkuetunnus (kaksi kirjainta ja numero) on muuttunut. Pelaajanimi pysyy samana, poikkeuksena tarvittaessa lisätty yksilöintikirjain, jota ei poisteta sen jälkeen, kun se on kerran otettu käyttöön.
Jännitystä uusien tilastojen odotteluun!
- tuula


Kirjoittaja:  Aika: 17.08.2007 20:58 vielä vapaa ja komee...
Noista pelaaja"ostoista"tuli mieleen esittää pelureista pulaa oleville joukkueille,että täällä olisi vapaana kokenut ja kierteet osaava ässä 500E/viikko.olen elämää nähnyt ja suuria turnauksia kokenut herrasmies itä-helsingistä,pohjattoman ansio luetteloni lisäksi,lisäisin mainintoja kontulan suunnalta kuten "jumalan käsi" ja "manalan lautturi"yhteyden ottoja varten olen ottanut vapaata kansan eläkelaitoksesta ja minut tavoitta näiltä sivuilta LÄMPIMIN TERVEISIN:PERE


Kirjoittaja:  Aika: 06.09.2007 08:40 vuosisadan siirto
taikahatussa rahaa jyllää kun Perekin sai sopimuksen tehtyä 500 egee viikko...!nimi löytyy varmasti pelaaja pörssin kärki kolmikosta kauden päätteeksi (rahalle vastinetta)


Kirjoittaja:  Aika: 09.09.2007 16:36 PERE the great...!
mitä minun vanhat silmäni näkevät liigan kova palkkaisin pelaaja(PERE)kolme peliä kolme häviöä taitaa manalan lautturin sormet jäätyä kun pelit alkoivat...! pikkusen vähemmän ala siippaa.....? saattaa jopa voittoja tulla palkan alennus olisi paikallaan kun me muut ruokapalkalla pelaillaan


Kirjoittaja: Topi Aika: 19.09.2007 23:28 Pakko kommentoida
Kauden sain alkuun vihdoin minäkin, ja viimevuotiselle kokemuksellakaan en pääse samoille palkoille kuin Pere, mutta sellaistahan se elämä on.
Toki 16 joukkoonkaan en yhden ottelun jälkeen taida mahtua, katsotaan sitten kolmen viikon päästä uudelleen.
Hyvä Pere - varmasti saavat rahalle vastinetta Taikahatussa.


Kirjoittaja: mTQQ Aika: 12.08.2023 13:50 XtqM
ZhYF