Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Harri Aika: 29.01.2010 09:27 Kitchen rule
Tämäkö on "keittiösääntö"?

Kolmen eri pallon (poislukien kivi) tulee rikkoa aloituslinja ja/tai mennä pussiin aloituksesta. Mikäli näin ei tapahdu, lyöntivuoro vaihtuu ja pöydälle tuleva pelaaja voi a) hyväksyä pöydän sellaisenaan ja jatkaa siitä mihin pallot pysähtyivät (MUTTA EI SAA LYÖDÄ PUSH-OUTIA) tai b) antaa lyöntivuoron takaisin alkuperäiselle aloittajalle.

Alkuperäisellä aloittajalla on oikeus push-outiin, jos lyöntivuoro palautetaan hänelle. Ysipallon mennessä aloituslyönnillä pussiin, mutta kolmen pallon sääntö ei täyty, se spotataan ja lyöntivuoro vaihtuu edellämainituin säännöin.

Harri


Kirjoittaja: Timpe Aika: 29.01.2010 12:09 
Aivan oikein. Kitchen rule on käytössä virallisissa kilpailuissa poislukien naiset. Me seniorit (MN50) olemme päättäneet, että rankeissamme ei ole ko sääntö voimassa. Myös EP on näin päättänyt. Muuten noudatamme mahdollisuuksien mukaan SBiL:n sääntöjä. SBiL on EPBF:n (Eurooppa) alainen, joka on WPA:n (maailma) alainen. WPA toimittaa viralliset säännöt, rules & regulations.