Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 4 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Kapa Aika: 19.09.2007 23:16 Moikka bilisfrendit !
Multa on viime aikoina tiedusteltu muutaman kerran, miksei tulospalvelu toimi reaaliajassa. Tässä kootut selitykset ja toimintaohjeet asian parantamiseksi :
Meillä kaikillahan on elämää East-Pool ry;n ulkopuolellakin ( ainakin toivoisin niin, vai mitä Timpe....heh ), joten viivettä saattaa silloin tällöin esiintyä.
Itse olen kuitenkin erittäin tyytyväinen tulospalvelun toimintaan......kiitos siitä Tuulalle ja Topille !
Sihteerimme Topi, joka vastaa myöskin nettisivujemme ylläpidosta, ilmoitti tulospalvelun toimivan parhaiten juuri tämän saitin kautta. Näin ollen pyydänkin teitä ilmoittamaan pelituloksenne suoraan tulospalveluun. Säästämme valtavasti aikaa ja vaivaa, sekä saamme tulospalvelun toimimaan lähes reaaliajassa.
Ohjeet kyseiseen toimintaan löytyvät tuolta oikesta ylälaidasta INFOT-osastolta.

JÄNNITTÄVIÄ PELI-ILTOJA TOIVOEN : Kapa


Kirjoittaja: Timpe Aika: 20.09.2007 09:21 Tulospalvelusta
Tulospalvelu toimisi reaaliaikaisesti, jos kaikki lähettäisivät tulokset heti pelien päätyttyä. Näin käy hyvin harvoin, päinvastoin, tulosvastaavamme on joutunut usein kyselemään tulosten perään. Sitten pitäisi löytyä sellainen tulosvastaava, joka käyttäisi kaikki arkiyöt niiden päivittämiseen. Tarkoitus on, että perjantaina olisi valmiina viikon tulokset, mutta aina on joku/jotkut joukkueet, ketkä eivät ole toimittaneet tuloksia.
Mutta, hyvään ja parempaan suuntaan ollaan menossa. Uusilla joukkueilla kestää hetken oppia uudet systeemit.


Kirjoittaja: Topi Aika: 20.09.2007 17:03 reaaliaikaisuuteen
Hei

Ongelmaa ei olisi, jos heti ottelun jälkeen molemmat kapteenit siirtyisivät netin ääreen ja käyttäisivät tulospalvelua järjestyksessä kotikapteeni - vieraskapteeni.
Päivittäminen hoituisi silloin tulosvastaavalta nappia painamalla, jos siis kotijoukkueen kapteeni kirjaa tuloksen oikein, ja varsinkin pelaajien nimet samoin kuin ne jo ovat kerran käytetty pistepörssiin.


Kirjoittaja: bltcxf2lxx Aika: 19.11.2007 15:48 nyjpzzvjrp
41826f3uji4ggo5y9 n5jal02ltei0yvby 0hwtugbicqb4i