Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti 6
Banneri
Linkkilista
1.6. Masters yleinen ja naiset Taikurin hattu klo 12:00 alkaen.

East-Pool jäsenkokous 15.6. klo 13:30 ja kevätjuhla klo 14:00 Himabaari.

Kapteenin ohjeet ja velvollisuudet

East-Pooliin osallistuvien joukkueiden tulee nimetä joukkueelle kapteeni ja varakapteeni. Kapteenien yhteystiedot löytyvät tästä tietopaketista. Mikäli kapteeni tai varakapteeni ei ole paikalla jossakin pelissä, on kyseiseen peliin nimettävä kapteenin tehtävistä vastaava henkilö. Kapteenin tai hänen varamiehensä tulee ottaa huomioon alla olevat kapteenin ohjeet ja velvollisuudet. Sääntörikkomuksista tehdään ilmoitus East-Poolin hallitukselle, joka kuultuaan tilanteessa osallisena olleita päättää mahdollisista toimenpiteistä. Kyseeseen voi tulla varoitus, määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva liigasta pois sulkeminen.

1. Kapteenin tehtävä on neuvotella ravintoloitsijan kanssa sopivista pelipäivistä ja muista otteluun liittyvistä käytännön järjestelyistä.

2. Vierasjoukkueen tulee saada harjoitella ottelupaikan pöydällä/pöydillä puoli tuntia ennen varsinaisen ottelun alkamisajankohtaa. Joukkueen kapteenin velvollisuus on hoitaa kyseinen asia ravintolan henkilökunnan kanssa.

3. Kapteenin on informoitava muita ravintolan asiakkaita käynnissä olevasta kisapelistä. Kapteenin velvollisuus on katsoa, että ottelu voidaan viedä läpi urheilullisessa hengessä.

4. Kapteeni on vastuussa oman joukkueen muodostamisesta hyvissä ajoin ennen seuraavaa ottelua.

5. Kapteeni vastaa siitä, että pelaajat tuntevat säännöt ja käyttäytyvät niiden mukaan. Kapteenin ohjeet ja kilpailu- ja pelisäännöt on aina oltava kapteeneilla mukana otteluissa.

6. Molempien joukkueiden kapteenien vastuulla on pelipöytäkirjan asiallinen täyttäminen ja allekirjoittaminen. Pelipöytäkirjat on pidettävä tallessa, tulospalvelun hoitaja arkistoi pöytäkirjat.

7. Kotijoukkueen kapteeni vastaa tulosten ilmoittamisesta tulosvastaavalle, mieluiten internetsivujen kautta, mutta soittaakin voi tulosvastaavalle. Kotijoukkuueen on ilmoitettava pelitulos seuraavan vuorokauden aikana eli klo 24:00 mennessä ja jos näin ei tapahdu, peli tuomitaan vierasjoukkueelle 9-0. Vierasjoukkueen pitää käydä vahvistamassa pelitulos tästä seuraavan vuorokauden aikana klo 24:00 mennessä ja jos näin ei tapahdu niin silloin peli tuomitaan niinkuin kotijoukkue on sen ilmoittanut

Siis jos ottelu oli maanantaina, kotijoukkueen on ilmoitettava tulos tiistaina ja vierasjoukkueen vahvistettava / korjattava se keskiviikkona.

8. Joukkueella on oikeus halutessaan vaihtaa kapteenia/varakapteenia joukkueen enemmistön päätöksellä. Kapteenin/varakapteenin vaihdosta on välittömästi ilmoitettava hallitukselle.

 

Joukkueen kapteenin/varakapteenin on hyvä ajoissa varmistaa, että joukkue on koottuna ennen ottelua. Varapelaajia on hyvä olla, jos tulee esteitä. Hyväksi todettu joukkueen koostumus on kolme runkopelaajaa ja kaksi varamiestä. Jos ottelua joudutaan pakottavista syistä siirtämään aikataulusta poiketen, on ajoissa otettava yhteyttä vastapuolen kapteeniin. Myös kilpailutoimikuntaa ja tulosvastaavaa on informoitava ottelun siirtämisestä ja ilmoitettava uusi päivämäärä ottelulle. Kilpailutoimikunnan puoleen voi aina kääntyä, jos on epäselvyyksiä sääntötulkinnoissa ja otteluiden järjestämisessä. Tuloksia koskevissa kysymyksissä voi kääntyä tulosvastaavan (Maaritin) puoleen.