Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Hannu Paalasen Muistokilpailu la 22.1. klo 10:00. Kts. kutsu ja tule mukaan.
East-Pool ry
Pelaajakysely: kausi 2009 - 2010

Kehittääksemme toimintaamme edelleen toivomme Sinun vastaavan muutamaan liigaa ja muita kilpailuja koskevaan kysymykseen. Vastaukset toimitetaan edelleen kevätkokouksessa 29.5.2010 valittavalle kilpailutoimikunnalle ohjeistuksena ensi kautta ja tulevia kisajärjestelyjä silmälläpitäen. Vastausten pohjalta käydään myös keskustelua kevätkokouksessa.

1. East-Pool liiga
Kerro mielipiteesi liigapelien määrästä, pelisysteemistä ja muusta liigapeleihin liittyvästä. Jos Sinulla on mielessäsi toisenlainen sarja- tai pudotuspelijärjestelmä tai haluaisit pelata muitakin lajeja alueliigassa kuin 9-palloa, olemme hyvin kiinnostuneita kuulemaan siitä.

2. Biljardi-Suunnistus-Maraton
Olitko mukana maratonilla? Mikä on mielipiteesi kilpailusta? (Järjestelyt, pistelasku, palkinnot yms.)
 
3. Suomalaisen Oluen Päivän kisa
Olitko mukana SOP-kisassa? Mikä on mielipiteesi karsinnoista ja loppukilpailuista? (Järjestelyt, pistelasku, palkinnot yms.)

4. Nuutinpäivän kisa
Olitko mukana Nuutinpäivän kisa? Mikä on mielipiteesi karsinnoista ja loppukilpailuista? (Järjestelyt, pistelasku, palkinnot yms.)

5. Masters-kisa
Olitko mukana Masters-karsinnoissa tai itse kisassa? Mikä on mielipiteesi karsinnoista ja loppukilpailuista? (Järjestelyt, pistelasku, palkinnot yms.)

 6. Naistenpäivä-kisa
Olitko mukana kilpailussa kilpailijana, toimihenkilönä tai järjestelijänä? Mikä on mielipiteesi kilpailusta? (Järjestelyt, pistelasku, palkinnot yms.)

7. Päätösbileet
Aiotko osallistua päättäjäisiin 29.5.2010? Oletko mukana järjestelijänä suunnittelussa tai toteutuksessa? Oletko ollut mukana aikaisemmissa päätösjuhlissa? Mikä on mielipiteesi niistä ja niiden onnistumisesta?

8. Muu toiminta
Mitä haluaisit sanoa East-Pool ry:n, kilpailutoimikunnan tai hallituksen toiminnasta? Mikä on mielipiteesi tiedotuksesta? Olisiko muuta aiheeseen liittyvää kommentoitavaa? Sana on vapaa.

Kiitämme arvokkaista mielipiteistäsi. Toimitathan vastauksesi sähköpostilla tai paperiversiona ennen kevätkokousta Tuulalle, jotta ehdimme ottaa huomioon kaikkien mielipiteet kevätkokouksessa.

Terveisin
East-Pool ry
Hallitus